Rik Felderhof en Jos Valentijn op de Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur programmamaker/schrijver Rik Felderhof en oud-schaatser Jos Valentijn.

Rik Felderhof, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als programmamaker. Zijn grootste hit was het tv-programma Villa Felderhof. Tegenwoordig legt Felderhof zich vooral toe op schrijven. Zo verscheen eerder dit jaar een thriller van zijn hand en komt binnenkort een reisgids uit, waarin Rik en Hans Melissen de lezer meenemen op een ’trip down memory lane’.

Jos Valentijn, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een legendarische schaatser uit de jaren 70. Als een van de eersten in ‘allroundland Nederland’ legde hij zich volledig toe op de sprint. In 1976 stond Valentijn op het punt om wereldkampioen te worden, totdat maar liefst drie valse starts op de afsluitende 1000 meter roet in het eten gooiden.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij oud-schaatster Renate Groenewold. Zij zet zich in voor de komst van het WK Wielrennen naar Noord-Nederland. En tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in Kassie Kijken de nieuwe zaterdagavondprogramma’s.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 29 oktober
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*