Rick van Velthuysen vanaf morgen terug op de radio

Na een radiostilte van enkele maanden keert Rick van Velthuysen vanaf morgen terug met een live radioprogramma. Elke werkdag is hij tijdens ochtendspits te beluisteren op verkeerszender Traffic Radio.

Van Velthuysen zal op geheel eigen wijze luisteraars van Traffic Radio tussen 7:00 en 9:00 door de spits loodsen in het programma Traffic Radio LIVE!

Rick van Velthuysen: “De afgelopen maanden heb ik in alle rust mijn eigen toekomst geschetst, daarbij bleef de radio voor mij lonken. Good old FM is voor mij daarbij zeker niet uitgesloten, maar online is uiteindelijk toch dé toekomst en het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten, integendeel. Aan het begin van deze eeuw maakte ik op Radio 538 mijn radioprogramma WeekendRick en MiddenInDeNachtRick en daarbij benutte ik toen al alle geboden online-mogelijkheden. De voorbije jaren heeft online bij mij helaas nogal stilgelegen, maar Traffic Radio bood mij weer een serieuze en professionele kans, waarbij mij alle vrijheden geboden werden en zij het niveau “liefdewerk oud papier” nu eens overduidelijk willen ontstijgen en dat geeft mij voldoende vertrouwen om iedere ochtend weer met veel plezier mijn wekker te gaan zetten”.

Rick van Velthuysen
Rick van Velthuysen startte zijn radiocarrière als dj bij Radio Bollenstreek.Rick wilde meer zendtijd en ging vervolgens van de ene piraat naar de andere. In 1985 maakt hij de overstap naar de KRO, waar hij onder meer een spelletjesprogramma ging presenteren. Een jaar later maakt hij furore bij de AVRO met de het programma Top Pop Radio. Vervolgens werd Rick in 1992 gevraagd als DJ bij Radio 538 en presenteerde daar vanaf de start van het station het succesvolle programma WeekendRick en later MiddenInDeNachtRick. In 2008 maakt Rick vervolgens de overstap naar Radio Veronica, waar hij tot december 2016 verschillende programma’s presenteerde. In november 2014 won hij de Gouden RadioRing met zijn programma Rick in de Morgen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*