Rick Nieman presenteert ‘Ring News Update’ tijdens Televizierring gala

Tijdens het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala presenteert Rick Nieman de ingelaste Ring News Update. Nieman spreekt de genomineerden van deze avond over de programma’s, hun nervositeit en voorgevoel. Afgelopen jaar nam hij afscheid als anchor van het RTL Nieuws, maar speciaal voor deze avond stapt hij weer even terug in die rol en neemt hij de presentatie van Ring News Update op zich.

“Als nieuwslezer deed ik vaak verslag van grote, nationale gebeurtenissen, en laten we wel wezen: de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is zo’n gebeurtenis. Ik vind het dus erg leuk om in Ring News Update live de stemming te peilen bij de genomineerden.” Rick Nieman neemt het stokje over van Humberto Tan die vorig jaar de talkshow Ring Night Live presenteerde.

Gouden Televizier-Ring Gala
Het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré en is live te zien bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1. Aansluitend aan de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala praat Art Rooijakkers na met winnaars en genomineerden van de belangrijkste televisieprijzen tijdens De Nabeschouwing op NPO 1 vanaf 22.20 uur.

Het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala, donderdag 15 oktober om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1
Gouden Televizier-Ring Gala – De Nabeschouwing, donderdag 15 oktober om 22.20 uur bij AVROTROS op NPO 1

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*