Ria Valk, Rudolph van Veen en Nicole Buch te gast in TinekeShow

Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Ria Valk, Rudolph van Veen en Nicole Buch. 

Maandag is de vaste weerman van onder meer radioprogramma Wekker-Wakker!, Jules Geirnaerdt, te gast bij Tineke. Jules is al zijn hele leven geboeid door het weer, maar er waaien ook nieuwe winden door zijn carrière. Daarover gaat hij Tineke alles vertellen.

Dinsdag komt Ria Valk langs, want ze heeft weer een nieuwe carnavalskraker gemaakt: Ik val steeds voorover. Waar haalt ze toch steeds haar inspiratie vandaan?

Mildred Zijlstra komt woensdag vertellen over haar zoektocht van meer dan dertig jaar naar haar biologische ouders. Die zoektocht had een bijzondere ontknoping: het is zo goed als zeker dat ze de dochter van Prins Bernhard is. Ze vertelde haar autobiografische verhaal in het boek Dansen in een prinsessenjurk.

Tv-kok Rudolph van Veen komt donderdag langs. Het gezicht van 24Kitchen viert dit jaar dat hij al 30 jaar in het vak zit. Inmiddels is hij bekend in binnen- en buitenland; hij was zelfs te zien als jurylid in het Duitse broertje van Heel Holland Bakt. Momenteel toert hij door Nederland met zijn theatershow Rudolph’s Christmas.

Vrijdag sluit Tineke de week af met Nicole Buch, de weduwe van Menno Buch. Ze waren zestien jaar samen en het gemis is nog steeds enorm. Nicole schreef, samen met collega Edwin Gitsels, het boek Buch: een ode aan haar grote liefde. Ze praat met Tineke over hoe het leven zonder Menno verdergaat.

MAX: TinekeShow 
Maandag 30 november t/m vrijdag 4 december 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
Presentatie: Tineke de Nooij 
www.TinekeShow.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*