Renze Klamer op De Perstribune van MAX 

Zondag 3 juli zijn tv-presentator Renze Klamer en oud-wielrenner Danny Nelissen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX. De luisteraar hoort ze tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1. 

Renze Klamer, de mediagast in het eerste uur, begint komende maandag met zijn nieuwe late night talkshow Renze op RTL 4. Klamer maakte de overstap naar ‘de commerciëlen’ nadat vorig jaar onverwacht de stekker uit zijn talkshow De Vooravond werd getrokken. Die maakte Klamer samen met Fidan Ekiz voor BNNVARA op NPO 1. Klamer brak door als presentator voor de EO. Voor die omroep presenteerde hij onder meer Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Danny Nelissen, de sportgast in het tweede uur, is voormalig wielrenner en tegenwoordig onder meer actief als wielercommentator en -analist. De komende Tour de France (die vandaag begint in Kopenhagen) is hij onder meer analist in De Avondetappe. Later deze zomer geeft hij voor de NOS commentaar bij de Tour de France Femmes. Nelissen zijn grootste succes behaalde hij in 1995 toen hij in Colombia wereldkampioen bij de amateurs werd.

In De Perstribune zorgt mediadeskundige Ron Vergouwen voor passende fragementen bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*