Remy Gieling presentator bij ‘De Ondernemer Radio’

Sushilla Kouwen

De Ondernemer zet de ambitie om verder te groeien in audio kracht bij met Remy Gieling als presentator van een nieuw, wekelijks live radioprogramma.


Voor De Ondernemer (DPG Media), het nummer 1 zakelijk platform voor ondernemers, is audio ook dit jaar een belangrijke pijler. Luistercijfers van podcast-series en het innovatieve text-to-speech stijgen aanzienlijk, wat ook geldt voor de live radioprogramma’s die rondom de corona-persconferenties worden gemaakt. Bij zakelijke partners van De Ondernemer neemt bovendien de vraag om audioproducties verder toe, zowel creatief inhoudelijk als qua uitvoering.
,,De brede manier waarop wij audio blijven omarmen geeft aan hoe belangrijk dit is geworden binnen onze contentstrategie”, vertelt Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer. ,,Met onze ervaringen en geloof in de combinatie live radio – actualiteit komen we met een nieuw ochtendprogramma op New Business Radio. We starten in maart, wekelijks, en met de plannen die we inhoudelijk daarbij hebben is Remy Gieling, met zijn ervaring en expertise, de ideale presentator.”
Remy Gieling (32) is dagvoorzitter, presentator, interviewer en moderator voor zakelijke evenementen, webinars en podcasts. Hij was gedurende zes jaar hoofdredacteur van MT/Sprout en startte ai.nl, een platform over de impact van kunstmatige intelligentie voor bedrijven en organisaties. Naast het presenteren van het nieuwe radioprogramma gaat hij ook artikelen en expertblogs voor De Ondernemer schrijven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*