Reed Hastings (Netflix): ‘Binnen 5-10 jaar bestaat lineaire tv niet meer’

Netflix co-CEO Reed Hastings verklaarde dinsdag tijdens de Q2-kwartaalpresentatie van de streamingdienst dat lineaire televisie binnen het komende decennium zal verdwijnen.

“Het is absoluut het einde van lineaire tv in de komende vijf tot tien jaar”, zei Hastings in de sessie waar hij de financiële en abonneeresultaten van Netflix besprak.

8 Comments

 1. Dit is een voorspelling van iemand die er belang bij heeft.
  We zouden in 2000 op de maan wonen en iedereen zou een vliegend auto hebben.
  Dat duurt ook iets langer…..

 2. Denk dat we over 10 jaar nog steeds NPO 1 2 3 dat zal trouwens nooit verdwijnen net zoals de reg tv zenders RTL TALPA zullen over 10 jaar waarschijnlijk verdwenen zijn en een soort betaal tv worden naast Videland als dat dan nog bestaat want streamingzenders zijn hot maar hoelang? Een trend verdwijnt altijd op ten duur Dok Netflix De videotheek en de dvd`s bij Freerecordshop was ook hot maar de videotheek bestaat niet meer ,en de dvd markt ligt op zijn gat. De kringloopwinkels liggen vol met films op dvd en verkopen ze voor 25 eurocent dus kun je nagaan neen 06 tv daar gaan we naar toe wil je bij com zenders een programma zien dan betaal je 1 euro per uur een avond RTL kost je dan gemiddeld 5 euro
  Er zullen dan heel wat zenders sneuvelen wat goed is voor de tv markt want overdaad schaadt en mede daarom s ons tv landschap verziekt

 3. Onzin. Live sport is waardeloos op streaming en loopt te veel achter en te vaak vast.

  Alsof de hele wereld alleen van die $#%@ series wil kijken

  • Het is ook onzin wat de man zegt. Sport is nu nog waardeloos en loopt vaak vast, ik mag toch aannemen dat ze daar wel iets aan kunnen doen in de komende 5 tot 10 jaar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*