Redacteur Radio KRO-NCRV

Voor het radioprogramma “Bureau Kijk in de Vegte” is KRO-NCRV per 1 januari 2016 op zoek naar een enthousiaste en creatieve: Redacteur Audio (m/v, 24 uur per week)

Het programma
Bureau Kijk in de Vegte is meest nieuwsgierige programma van de Nederlandse radio. En het enige programma met 100% antwoordgarantie! Het programma wordt uitgezonden op NPO Radio 2, elke zondag van 12.00 – 14.00 uur, en gepresenteerd door Jeroen Kijk in de Vegte.

De werkzaamheden
Als redacteur bepaal je mede de vragen die we in de uitzending gaan behandelen en de manier waarop we die vragen gaan beantwoorden. Je weet daarbij het verschil tussen een leuke vraag en een sùper leuke vraag en je bent zo’n radiodier dat weet hoe je met al die leuke vragen ook nog leuke radio maakt.

Wij zoeken
Een creatieve, hardwerkende en enthousiaste duizendpoot die goed en graag in een klein team werkt. Je hebt het vermogen om originele invalshoeken te verzinnen bij onderwerpen en hebt feeling met de doelgroep van NPO Radio 2. Je werktijden zijn donderdag, vrijdag en zondagmiddag (tijdens de uitzending) maar je vindt het ook niet erg als er op maandag of dinsdag ook eens wat is.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een interessante en uitdagende functie in een dynamische en plezierige werk-omgeving, biedt de KRO-NCRV een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel (schaal G).
Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor een jaar.

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Ermers, Eindredacteur NPO Radio, Tel: telefoon 06-53233830, marcel.ermers@kro-ncrv.nl.

Sollicitatie
Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae moet uiterlijk 6 november 2015 binnen zijn. Je kunt deze sturen naar vacatures@kro-ncrv.nl onder vermelding van vacaturenummer: 15.66.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*