Radio Veronica zet zich in voor Longfonds

Radio Veronica-dj Silvan Stoet zamelt ieder weekend tussen 12.00 uur en 13.00 uur met Veronica’s Grote Ruil Actie geld in voor het Longfonds.

De dj begon in mei met een Radio Veronica T-shirt, die hij omruilde voor een beertender van een luisteraar.  
De tap werd vervolgens geruild voor een retrolamp – een mini bike – een rubberboot – een tuinset – een adventure vakantie in Kroatië – tot aan een bedrijfsuitje bij Coronel in Huizen.

Aan het bedrijfsuitje werd door Radio Veronica één week commercials toegevoegd, waardoor Silvan na 8 keer ruilen al op bedrag van €8.000,- zat. Afgelopen week ruilde de dj de donatie voor een luxe jacuzzi ter waarde van €14.000,-. Zie hiereen video van de ruil.   

Silvan Stoet, dj Radio Veronica: “Ongelofelijk wat voor effect de Grote Ruil Actie al na 8 keer ruilen heeft gehad.  
De afgelopen ruil heeft een waarde van €14.000,- wat een waanzinnig bedrag is. Het is te gek om te zien hoe de luisteraars zich zo inzetten voor een goed doel als het Longfonds.”  

Michael Rutgers, directeur Longfonds: “In totaal leven 1 miljoen mensen in Nederland met een longziekte, voor hen is ademhalen elke dag een strijd.  Onderzoek naar longziekten is hard nodig en dat kost veel geld. We vinden het dan ook geweldig dat Silvan, als dj en als onze ambassadeur, deze actie is gestart. We zijn ontzettend benieuwd op welk eindbedrag, of met welk product dat bruikbaar is voor ons werk, hij uiteindelijk eindigt.”

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*