Radio Veronica-fans reageren negatief op Veronica Inside

Maandagmiddag start Wilfred Genee met zijn sidekicks op Radio Veronica. De verwachtingen van ‘Veronica Inside’ zijn hooggespannen. Talpa Radio hoopt met dit radioprogramma een impuls te geven aan de al jaren kwakkelende radiozender. Zondagochtend heeft Talpa Radio op de Radio Veronica Facebook-pagina een aankondiging gepubliceerd. Opmerkelijk is dat nu al veel reacties negatief zijn, terwijl het programma pas maandagmiddag voor het eerst wordt uitgezonden.

Enkele reacties op de Facebook-post:

Alexander van’t Hul: ‘Met alle respect, Wilfred is een tv-man,geen dj voor een pop-zender.’

Ronny Etten: ‘Nou ja zeg wat is dat nu weer, als het perse moet doe het dan in de avonduren, toch niet midden op de dag! Dat gezeik over voetbal doe je toch niet op een muziekzender!’

Frank van Rijn: ‘Kansloze actie… gelukkig luisterde ik ’s middags al niet meer! Ik houd het wel bij Giel in de ochtend en de rest Radio 10. Jammer, want Veronica is altijd mijn favoriete zender geweest!’

Zie hieronder het Facebook-bericht:

6 Comments

  1. Wat een walgelijke domme van zeer laag niveau getuigende uitspraak van onze nationale clown over Kees v.d Staaij. Gelukkig zegt dit meer over deze dombo dan over degene op wie hij zijn gal uitspuugde. Hoe haalt een presentator het in zijn hoofd om deze zielige man zijn gal te laten spugen terwijl hij zelf met vd Staaij aan tafel zat bij Jinek en de zeer correctec uitleg van hem te horen kreeg. Om de amusement (?) waarde verder te gemak werden ook nog even alle christenen in dit ooit zo beschaafde land weggezet als mensen die in sprookjes geloven. WALGELIJK!

  2. Het vermoeden had ik al, en word ook bevestigd. Jammer dat Radio Veronica deze weg in slaat. Wat op TV een succes is, Hoeft voor radio niet te gelden. De sitekicks hebben nu een andere rol dan bij Evers, het komt over als lauw bier, begrijp dat Wilfred ambities heeft. Laat hij dat bij het andere station en TV houden.
    misschien een tip laat het een muziek zender blijven me nog een goede een goede jock erbij, die de glans kan terug brengen. Waar de de naam Veronica tot zijn recht komt. Dan dit soort programma s….

  3. lekkere radio hoor!
    nu alleen nog die viezerik weg, giel beelen, bah wst bues kereltje is dat met zijn vieze hoofd.

  4. Normaal keken we altijd met plezier naar VI, maar dat wordt steeds minder, aangezien er alleen maar gelachen kan worden door hunzelf om de meest vulgaire grappen en heeft dit met voetbal niets meer te maken. Wij haken af! Als ze niets zinnigs hebben te melden en wij ons kapot ergeren. Het is net of ze zelf iets tekortkomen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*