Radio-dj Bart Arens aan de slag bij NPO Radio 2

AVROTROS-dj Bart Arens maakt na elf jaar de overstap van NPO 3FM naar NPO Radio 2. Bij die zender gaat hij vanaf januari 2015 elke werkdag het programma Aan De Slag! presenteren. Hij maakte dat zojuist bekend bij Daniël Dekker in de Gouden Uren op NPO Radio 2.

 

Aan De Slag!, dat het huidige Gouden Uren vervangt, zal iedere dag tussen 9.00 en 12.00 uur te horen zijn. Het wordt een fris, positief en verrassend muziekprogramma met veel herkenbare muziek, maar tussendoor ook nieuwe releases en bijzondere albumtracks van grote artiesten. Ook bevat het programma een aantal vernieuwende interactieve elementen.

Arens heeft erg veel zin in z’n nieuwe uitdaging: “Ik vind de naam Aan De Slag! perfect passen bij het tijdstip. De één begint op kantoor met z’n werk of is onderweg naar een zakenrelatie, de ander trekt thuis de stofzuiger of de strijkplank uit de kast. Voor iedereen geldt hetzelfde: Nederland gaat aan de slag en ik verzorg de soundtrack”. 

Daniel Dekker, eindredacteur NPO 3FM en NPO Radio 2 bij AVROTROS: “Bart is al meer dan 10 jaar met verschillende programma’s succesvol op NPO 3FM, deze stap naar een dagelijkse radioshow is hem zeker toevertrouwd. Ik ben er van overtuigd dat hij van dit nieuwe programma een succes gaat maken. Met plezier draag ik ‘mijn’ luisteraars aan hem over”. 

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2: “Bart Arens is de gedroomde nieuwe dj voor dit tijdstip op NPO Radio 2. Bart stelt zich volledig in dienst van de muziek en de luisteraars en dat is precies wat we zoeken. Ik kijk uit naar de start van Aan De Slag!”.

Bart Arens (36) is sinds 2003 op 3FM te horen. Daarvoor werkte hij bij Omroep Rijnland en Holland Centraal. Bij 3FM presenteerde hij de programma’s Weekend Request, Mega Top 50 en De radioshow van Bart. In 2008 kreeg hij een Marconi Award in de categorie beste aanstormend talent.

De eerste uitzending van Aan De Slag! is op maandag 5 januari te horen bij AVROTROS op NPO Radio 2.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*