Radio 538-nieuwslezer Henk Blok vanwege gezondheidsredenen met sabbatical

Nieuwslezer Henk Blok maakte vanmorgen bekend dat hij vanaf juni met sabbatical gaat. Vanwege gezondheidsredenen heeft hij besloten om tijdelijk te stoppen met werken en meer tijd door te brengen met zijn gezin.

Henk Blok meldt: ‘Ik kamp al 15 jaar met de ziekte sarcoïdose en besef mij dat ik nu nog redelijk fit ben, maar dat dit helaas niet voor altijd zo zal zijn. Het lopen gaat steeds lastiger en kost steeds meer moeite. Het was zwaar om deze knoop door te hakken en om voor mijzelf te kiezen. Na lang nadenken heb ik besloten dat ik nu nog waardevolle tijd door wil brengen met mijn dochter en vrouw.

De vervanger van Henk Blok wordt morgen bekendgemaakt.

1 Comment

  1. Beste Henk, van mijn dochter hoorde ik dat jij gaat stoppen met je radio programma I.v.m. Sarcoïdose. Zelf ben in al
    Sinds 1989 patiënt met sarcoïdose en weet als geen ander wat deze ziekte inhoud.
    De keuze om even een sebbatecal te nemen is niet makkelijk, maar wel de juiste.
    Geniet van je gezin en van de mooie dingen die er wel nog zijn, en hopelijk zal er weer een moment komen dat je je passie radio weer kan oppakken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*