Radio 1-uitzending met Tinkebell offline door uitspraken

De Radio 1-uitzending van Mischa met kunstenares Tinkebell is offline gehaald door uitspraken over voormalig pvda-kamerlid Gijs van Dijk. Tinkebell is de ex-vriendin van Van Dijk. 

Tinkebell heeft in 2022 een klacht ingediend tegen politicus Gijs van Dijk. Van Dijk vertrok op 8 februari 2022 uit de Tweede Kamer, nadat meerdere vrouwen hem hadden beschuldigd van ongeoorloofd gedrag. In juni besloot het partijbestuur dat het “onwenselijk” was dat hij de “de komende vier jaar politieke of bestuurlijke functies namens de PvdA bekleedt”. De PvdA erkende later dat zij onzorgvuldig onderzoek hadden gepleegd, maar de politicus keerde niet meer terug bij de partij.

6 Comments

  • Beste Remi,

   Ik schrijf voor Propria Cures, het oudste studentenblad van Nederland.
   Voor dat blad doe ik onderzoek naar de gebeurtenissen rond deze uitzending.
   Daarom zou ik veel hebben aan de opname van de uitzending, als u die nog in bezit heeft.
   Zo ja, en als u bereidt bent die met mij te delen, laat mij dat dan aub weten via mijn email, willemfintelman@live.nl.
   Het liefst heb ik deze zo snel mogelijk.

   Vriendelijke groet,
   Willem Fintelman

 1. Ach dreigen met een advocaat ;”gaan ze wel overstag’. Ik zou als programmamaker zeggen;”Kom maar op”.
  Wie denk ie wel dat ie is?

 2. Ongeacht wat de waarheid is – en bedenk maar dat Gijs van Dijk zelf niet meer terug wil naar de Tweede Kamer – dat de aflevering van MISCHA! off line is gehaald, wordt overal in t nieuws verzwegen, ook zojuist bij De Perstribune op Radio 1 in Ron Vergouwen zn radio-rubriek. En ‘slachtoffer’ Van Dijk heeft zn advocaat op Mischa Blok afgestuurd net als Geert Dales dat ook al eerder met Tinkebell wilde doen. Maar daar zag ie uiteindelijk toch vanaf en hij zou dr verder doodzwijgen, tot van de week dan en hij haar op de brandstapel wenste. Mannen, je moet dr van houden.

 3. Juul, wie denkt zij wel wie zij is?
  Zielige tante.
  Ik meen dat PvdA Gijs publiekelijk excuses heeft aangeboden.

 4. hoewel maanden later [heb dit recent ontdekt] toch nog,
  als bepaalde politici bagger en leugens en-plein-publique mogen rondstrooien in de 2e kamer en debatten op tv waarom mag dan een vrouw niet openbaar praten over haar ervaringen met bepaalde personen als zij aangifte heeft gedaan bij de politie en er dus stukken van zijn?? is dit nieuwe politiek? conservatief doodzwijgen wat mannen fout doen? en omgekeerd dan? waarom moeten mannen/politici niet eerlijk en oprecht zijn?

1 Trackback / Pingback

 1. Opiniemaker Ton F van Dijk: 'ON eruit is het begin van het eind van dit bestel' - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*