Project Coördinator Concepts & Events

Dit mediabedrijf in Hilversum heeft verschillende radio- en tv-zenders onder haar hoede. Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn we per direct, voor een periode van ongeveer vijf maanden, op zoek naar een Project Coördinator Concepts & Events.

Het Concepts & Events team is verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van programma-, brand-, event- en entertainment concepten. Dit wordt gedaan voor de diverse merken van het bedrijf en varieert van radio en digital tot tv en activatie op locatie.

Wat ga je doen?
In jouw rol als Project Coördinator ondersteun je de collega’s binnen het Concepts & Events team en coördineer en begeleidt je het opzetten van verkochte projecten. Het maken en naleven van backplanningen is voor jou een tweede natuur. Voor de administratieve werkzaamheden rondom uit te voeren projecten; als maken van offertes, conform afspraak opstellen van contracten en zorgdragen voor facturatie draai je je hand niet om. De tijdens meetings verkregen informatie weet jij moeiteloos door te vertalen en toe te spelen aan de juiste stakeholder. Je onderhoudt de contacten met zowel interne als externe, klanten, betrokkenen. Je bent zodoende verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van projecten in de breedste zin van het woord en voelt je dus zeer comfortabel als spin in het web die alles onder controle krijgt, heeft en houdt.

 
Profiel

  • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding in een administratief commerciële richting en drie jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in de media/entertainment industrie en sterke ervaring en affiniteit met het plannen van digitale projecten is een must.
  • Kennis van en ervaring met MS Office is een vereist,  kennis van SharePoint en RTV plan is een pre.
  • Je beschikt over sterke administratieve, organisatorische en planningsvaardigheden.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en rust niet voordat alle puntjes van een project op de i staan.
  • Uiteraard ben je gedetailleerd, zelfstandig, oplossingsgericht, heb je cijfermatig inzicht en ben je in staat onder druk te presteren.
  • Je hebt een “getting things done” mentaliteit.

Het aanbod

  • Een jong en dynamisch bedrijf
  • Een fantastische werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je per direct beschikbaar voor een periode van vijf maanden? Reageer dan zo snel mogelijk!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*