Podster sluit overeenkomst met RTL Deutschland voor internationalisering van Duitse podcasts

Podster, het Deense podcastbedrijf, heeft een nieuwe licentieovereenkomst gesloten met RTL Deutschland om Duitse podcasts internationaal op de kaart te zetten. Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf, dat gespecialiseerd is in het aanpassen van lokale podcasts naar nieuwe formats om zo een groter publiek te bereiken en meer inkomsten te genereren voor uitgevers.

Het jonge startup bedrijf Podster heeft nu een eerste overeenkomst gesloten met Audio Alliance, de audio-afdeling van het toonaangevende Duitse entertainmentnetwerk RTL Deutschland. Deze samenwerking breidt de internationale samenwerkingen van Podster verder uit, die al partnerschappen omvatte met BBC Sounds, DPG Media en Grupo Planeta. Audio Alliance ontwikkelt, produceert en distribueert een breed scala aan podcasts, die allemaal in première gaan op RTL+, het all-inclusive entertainmentproduct van RTL dat premium video- en muziekstreaming combineert met een grote selectie van audioboeken, tijdschriften en podcasts.

Podster zal meerdere RTL+ shows aanpassen, waaronder “Der Letze Sommer von Lady Di”, dat de laatste weken van het leven van Prinses Diana onderzoekt, en de spannende en goed presterende true crime serie “Verbrechen von nebenan”. Ook RTL+’s nieuwe en intrigerende “Hollywood Crimes” maakt deel uit van Podster’s selectie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*