Podcast tips over crypto

De cryptomarkt is afgelopen weken volledig ingestort. Voor veel mensen, die in cryptocurrency handelen is dit soms ook het juiste moment om ook weer ‘op de trein te stappen’. Ook voor mensen, die nog niet in crypto handelen kan dit een goed instapmoment zijn. Toch is het van belang om te weten dat crypto’s een financieel product zijn met hoge beleggingsrisico’s. Winsten uit het verleden, bieden geen garanties voor de toekomst. Dat is ook goed te zien aan de cryptobeurscrash van voorjaar 2022. 

Diverse handelsplatforms en tradingsbots en officiële software zijn er om het leven van een cryptohandelaar makkelijker te maken.

Er zijn ook talrijke podcasts waar je je goed kan laten informeren. We hebben enkele podcasts op een rijtje gezet: 

Beginnen met Bitcoin
Deze podcast geeft een mooi inzicht over crypto, bitcoins, ripple en Ethereum-koers. Zoals de titel al aangeeft is het een podcast, die zich richt op mensen, die net starten met het handelen in bitcoin.  

Het Crypto Kwartiertje
Wekelijks crypto podcast van een kwartiertje. Het interessante van deze podcastserie is dat het zeer laagdrempelig is. Dus ook geschikt voor mensen, die nog niet heel bekend zijn met de handel en wandel in cryptocurrencies.   

Bitcoin Show
De eerste Nederlandse podcast over Bitcoins. En nog steeds razend populair. 

Hup Bitcoin
De podcast Hup Bitcoin duikt in de wondere wereld van Bitcoin. Het geeft een mooi overzicht van het belangrijkste nieuws van deze nieuwe financiële markt.
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*