Marc Adriani scoort met podcast over geheime tunnel

Op zowel podtail (podcast Top 100) als in de Apple-Podcast-app staat de podcast Hitlers Geheime Tunnel op nummer 1. Het is daarmee de populairste podcast van Nederland.

Adriani gaat op zoek naar een tunnel die door de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog zou zijn aangelegd in Soesterberg. Het bestaan van de tunnel is nooit bewezen, maar al 80 jaar gaat het verhaal rond in het dorp.
In de zesdelige podcastserie spreekt Adriani historici, voormalig medewerkers van de Nederlandse Luchtmacht, deskundigen van het Militair Museum, archeologen, een graafmachine machinist en inwoners van Soesterberg die de oorlog bewust hebben meegemaakt. Allemaal met één doel, het vinden van de tunnel. De eerste twee afleveringen van Hitlers geheime tunnel verschijnen op 26 maart op ad.nl/amersfoort en in podcast-apps zoals Spotify en Apple Podcast.

Afgelopen weekend verschenen de eerste 2 afleveringen, sinds vandaag staat aflevering 3 online. Hitlers Geheime Tunnel is een podcast van AD Amersfoortse Courant, de overige edities van het AD en de aangesloten regionale dagbladen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*