Plien van Bennekom nieuwe presentator Heel Holland Bakt Kids

Plien van Bennekom is de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt Kids. Voor Omroep MAX presenteert ze komend seizoen dé bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers. De kersverse presentatrice maakt op bijzondere wijze kennis met juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Hoe dat verloopt, zie je hier. Vanmiddag is Plien te gast bij Tijd voor MAX om meer te vertellen over haar nieuwe bakavontuur, om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.


Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en Plien van Bennekom | © MAXBinnenkort starten de opnames van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben weer uiteenlopende opdrachten bedacht en kunnen niet wachten om de diverse baksels te proeven. Ook presentatrice Plien van Bennekom staat te popelen om te beginnen. Zij loopt echter iets té hard van stapel, zo is hier te zien.

Plien van Bennekom vindt dat ze gebakken zit: “Nu ik heb kennisgemaakt met Janny en Robèrt, kan ik niet wachten om te beginnen met Heel Holland Bakt Kids! Ik heb er enorm veel zin in!”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*