Plannen voor film over leven Frank Masmeijer

In een AD-interview geeft de voormalig Showmaster aan dat er naast een biografie wellicht ook een film of documentaire over zijn turbulente leven wordt gemaakt. Volgens Masmeijer hebben diverse tv-makers al interesse getoond.

‘Er zijn meerdere partijen met interesse voor een film of documentaire over mijn leven. Van Showmaster tot in de gevangenis. Media-ondernemer Richard Otto, die ook bezig is met een tv-serie over V&D, helpt mij daar bij. Ook is er gesproken over diverse tv-formats, maar dit kan allemaal pas concreet worden als de rechter uitspraak heeft gedaan en ik dit kan afsluiten. Ik denk niet dat mijn televisiecarrière nu voorbij is.‘, aldus Masmeijer.

Frank Masmeijer startte zijn carrière als semi-professioneel voetballer bij Go Ahead Eagles. Daarna brak hij door op televisie met programma’s als Helemaal alleen in je eentje show, Holidayshow, Frank & Vrijshow, en Dinges. Na jaren het gezicht van NCRV te zijn geweest nam John de Mol hem aan voor een nieuw voetbalprogramma op Sport7. Na enkele maanden werd deze zender echter al opgedoekt. Masmeijer was hierna nog enige tijd presentator voor het Duitse tv-zender WDR, maar koos vervolgens voor een horeca-avontuur in België. In 2014 werd hij gearresteerd op verdenking van cocaïnesmokkel. Sindsdien loopt er een strafzaak tegen hem.

Lees hier het hele AD-interview: ‘Dat ik heb bekend is fake news’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*