Peter van Klei aangesteld als business director bij Broadcast Partners

Broadcast Partners heeft Peter van Klei per 1 augustus 2023 aangesteld als business director. Met Peter heeft Broadcast Partners niet alleen haar commerciële afdeling flink versterkt, maar tevens expertise in huis gehaald vanwege Peters uitgebreide kennis en ervaring van de Nederlandse en buitenlandse media-industrie. Peter van Klei is geen onbekende in de media-industrie.  Hij was bijna 30 jaar werkzaam bij M&I Broadcast Services als director sales & marketing. Binnen de rol als business director bij Broadcast Partners zal Peter zich richten op zendernetwerkdistributie in Nederland en België en het verder ontwikkelen van radio “as-a-service” SmartRadio.

Peter van Klei: “Broadcast Partners is een mooi en innovatief bedrijf. Ik vind het een eer gevraagd te zijn om deze uitdagende nieuwe functie op te pakken en kijk uit naar de mogelijkheid om mijn vaardigheden en expertise bij Broadcast Partners in te zetten. Samen met het bestaande team ga ik aan de slag om het klantenbestand verder uit te bouwen op het gebied van radio “as-a-service” met SmartRadio en haar unieke positie als de grootste dienstverlener van zendernetwerkdistributie in Nederland en België verder te verstevigen.”

Robert-jan van der Hoeven: “Toen Peter van Klei beschikbaar bleek heb ik niet lang geaarzeld om contact met hem op te nemen. Zijn kennis en kunde passen perfect bij ons bedrijf en ons bedrijf bij hem.  De samenwerking met Peter levert een vergroting van onze slagkracht op en zal zowel onze klanten als ons bedrijf ten goede komen.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*