Paul van Liempt keert terug bij BNR

Paul van Liempt is vanaf november weer te horen op BNR Nieuwsradio. Eerder vandaag werd bekend dat de talkshow Van Liempt Live niet meer terugkeert bij RTL Z. Wel krijgt Van Liempt bij de zender een ander dagelijks programma, 1 op 1, dat volgende week maandag begint.

Daarnaast houdt Van Liempt bij RTL Z een wekelijks interviewprogramma van een uur. Van Liempt Live was volgens RTL Z niet succesvol genoeg.  Over het stoppen van zijn talkshow is Van Liempt volgens het AD nuchter: ‘Het is geen slecht nieuws, maar juist positief nieuws. We zijn er de hele zomer mee bezig geweest om een nieuw programma te maken. We wisten dat de kijkcijfers tegenvielen en we iets anders moesten doen.’

Tot aan zijn vertrek naar RTL Z presenteerde Paul van Liempt jarenlang een programma op BNR met uiteenlopende gasten. Nu komt hij terug met een persoonlijk interviewprogramma over bedrijfsovernames. Daarin praat hij met mensen die hun bedrijf verkopen over alle emoties die daarbij een rol spelen. In de eerste week van november kruipt hij weer achter de BNR-microfoon.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*