Paul van der Lugt vertrekt als directeur RTV Utrecht

Directeur Paul van der Lugt vertrekt bij RTV Utrecht. Dat hebben de Raad van Toezicht en Van der Lugt vanmiddag aan het personeel laten weten in een gezamenlijke verklaring. 

“De afgelopen periode is de koers en positie van RTV Utrecht onderwerp van gesprek geweest tussen Paul van der Lugt en de Raad van Toezicht. Dit gesprek heeft geleid tot deze beslissing. Volgens beide partijen is het in het belang van RTV Utrecht de samenwerking niet verder voort te zetten.”

Van der Lugt gaf de afgelopen 17 jaar leiding aan het mediabedrijf. Hij blijft nog tot 1 januari aan de omroep verbonden om de overdracht in goede banen te leiden. 

De Raad van Toezicht deed de afgelopen periode onderzoek naar de financiële procesgang binnen de omroep. Volgens de Raad van Toezicht blijkt daaruit dat de financiële positie van RTV Utrecht op orde is. Wel moeten procedures worden aangescherpt. 

4 Comments

  1. RTV Utrecht is nu al weken bezig de TeleTekst weer operationeel te krijgen.
    Als dat al zo moeilijk is dan moeten we vrezen voor de rest.

  2. Jammer van die overdreven branding. Jos even gehoord met de zomertoer en constant radio m utrecht. Niet alleen jos maar elke presentator. Hoor je nu Mark de brouwer dan denk je dat het een opname is van tien gold. De naam van de zender is het enige wat anders is. Heel storend dus die overdreven branding. Maar ik hoef niet te luisteren, en dat doe ik dan ook niet meer.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*