Paul de Leeuw presenteert datingprogramma ‘Op Goed Geluk’

De legendarische liefdesshow uit de jaren ’80 en ’90 keert dit voorjaar terug bij RTL 4.

Elke week gaan twee vrijgezellen met de hulp van Paul de Leeuw op zoek naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners die ze leren kennen door het stellen van vragen. Ze zien elkaar niet, tot de daadwerkelijke match er is. Dan gaat de waaier omhoog en ziet het kersverse liefdeskoppel elkaar voor het eerst: Op Goed Geluk! Het stel vertrekt direct op citytrip, waar ze later in de aflevering verslag van komen doen. 

Paul de Leeuw heeft er zin in: “Verheug me er op! Zin om te gaan zoeken naar leuke matches. Op goed gevoel, gehoor en vooral op goed geluk!” 

Op goed geluk is een Nederlands televisieprogramma dat van 1987 tot 1992 uitgezonden werd door de televisieomroep TROS op Nederland 2. Sinds 2018 wordt een vernieuwde versie van het programma uitgezonden door RTL op RTL 4, deze variant wordt tevens uitgezonden op het video-on-demanddienst Videoland. Het programma is gebaseerd op het Amerikaanse programma The dating game uit 1965. De presentatie van het oorspronkelijke programma was in handen van Carry Tefsen, zij presenteerde het vijf seizoenen in de periode van 1987 tot 1992. Toen het programma na 26 jaar op RTL 4 terugkeerde werd het programma gepresenteerd door Gordon.

‘Op Goed Geluk’ wordt geproduceerd door MediaLane en is vanaf woensdag 4 maart wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*