Patrick Kicken wil koppels op de radio

Volgens Kicken kunnen echtgenoten als radio-duo de Nederlandse radio weer spannend maken.

Hij geeft in zijn Radio.nl-column hiervoor een betoog. “Weet je wát spannende radio zou opleveren? Een echt koppel op de radio. Samen. Die hun wel en wee blootleggen on-air, praten over hun kinderen, echtelijke oneffenheden, familiegedoe, wie het meeste in het huishouden doet etcetera. Super herkenbaar voor man én vrouw die samen in een relatie zitten. Real life radio. Niks gespeeld, een dagelijks stukje soap waarvan je wil weten hoe het verder gaat”, aldus Kicken.

Volgens hem vertellen huidige dj’s weinig over hun persoonlijke leven tijdens hun radio-uitzendingen. In Amerika is het fenomeen met getrouwde radio-duo’s al langer een succes en ook in Nederlandse podcasts en Youtube-vlogs zijn er een aantal succesvolle initiatieven, waarin onderwerpen zoals huwelijk, geboorte, scheiding en andere familieperikelen worden besproken.

Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke (tevens voormalig Qmusic-dj) zouden volgens hem het perfecte paar zijn om dit initiatief op Sky Radio uit te rollen.

“Sky Radio zou er zo maandag 2 april mee kunnen starten. Geheid een langdurige verbintenis waar de luisteraar en het station nog jaren plezier van kan hebben. Lieke & Wietze, de nieuwe hit in radioland! Waarom geforceerde, gearrangeerde radiohuwelijken als het ook kan met twee mensen die al bewezen hebben dat ze bij elkaar passen?”

Lees zijn hele column op Radio.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*