Patricia van Liemt niet meer in 100%NL ochtendshow

Gisteren is bekendgemaakt dat sidekick Patricia van Liemt stopt bij De Barry Paf Show.

Barry Paf: ‘De Barry Paf Show is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot de ochtendshow waar veel gasten graag over de vloer komen, iets waar we super trots op zijn. In combinatie met onze duopresentatie blijft er echter te weinig ruimte over voor rechtstreeks contact met onze luisteraars en dat contact vinden we heel belangrijk voor het programma. Dat betekent dat ik De Barry Paf Show vanaf nu zonder mijn sidekick Patricia ga presenteren, samen met de 100%NL luisteraars. Het fundament voor de het programma is gelegd en daar ben ik Patricia heel dankbaar voor!’

Patricia van Liemt: ‘Na 5 jaar in Zwitserland gewoond te hebben, wilde ik niets liever dan in NLweer terug naar de radio. Ik ben dankbaar dat 100%NL mij de kans heeft gegeven om te bouwen aan het eerste jaar BPS. Ik kijk terug op een mooi tijd en nu vooral uit naar een toekomst met nieuwe radioavonturen’

1 Comment

  1. Slecht plan!!!!! Patricia was een zeer aangename toevoeging om naar te luisteren! Jammer dat ze weg is. Barry is top maar ik vind de combo echt een gouden en snap hier eerlijk gezegd niks van.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*