Paramount+ kondigt uitrol aan voor nieuw reclame-ondersteunde abonnement

Streamingdienst Paramount+ heeft haar nieuwe reclame-ondersteunde abonnement aangekondigd, dat later dit jaar in Europa zal worden gelanceerd. De streamingdienst introduceert drie abonnementsopties: Basis met reclame, Standaard en Premium.

Het nieuwe “Basis (met reclame)” abonnement zal in maart in Frankrijk van start gaan, gevolgd door Canada in april en Australië in juni. Landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië zullen later dit jaar volgen.

Daarnaast biedt het “Premium” abonnement toegang tot Paramount’s blockbusters, exclusieve originals en populaire shows in premium kwaliteitsformaten, waaronder 4K UHD, HDR10, en Dolby Vision. “Premium” abonnees kunnen ook op maximaal vier apparaten tegelijk streamen, wat dubbel zoveel is als bij het “Standaard” abonnement, waardoor entertainment voor het hele gezin tegelijkertijd beschikbaar is.

3 Comments

 1. “SkyShowtime
  Beste abonnee,

  Allereerst willen we je graag bedanken voor je keuze om als een van onze eerste abonnees gebruik te maken van ons ‘Altijd voor de helft van de prijs’-aanbod. Het zijn speciale abonnees zoals jij die ons inspireren om de beste entertainment te bieden en we willen je graag laten weten hoezeer we het waarderen dat je lid bent van SkyShowtime.

  Vanaf 23 april 2024 krijgt je huidige SkyShowtime-abonnement een nieuwe naam: Standaard Plus, en we introduceren daarnaast een nieuw soort abonnement: Standaard met reclame.

  Om ononderbroken en zonder reclame* te blijven genieten van SkyShowtime hoef je niets te doen, en we zullen je actieve Altijd voor de helft van de prijs-aanbod blijven honoreren. Je huidige abonnement wordt op 23 april 2024 automatisch omgezet in het abonnement met de nieuwe naam Standaard Plus en je betalingen worden nog steeds automatisch afgeschreven volgens je huidige betalingsmethode.”

  In Nederland verandert het dus ook.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*