Paramount Global benoemt Pamela Kaufman tot President en CEO, International Markets, Global Consumer Products & Experiences

Paramount Global heeft aangekondigd dat Pamela Kaufman, President van Global Consumer Products en Experiences voor Paramount, met onmiddellijke ingang benoemd is tot President en CEO van International Markets, Global Consumer Products & Experiences. Deze nieuw gecreëerde functie rapporteert aan Bob Bakish, President en CEO van Paramount, en weerspiegelt de voortdurende strategie van Paramount om zijn activiteiten te globaliseren. Raffaele Annecchino heeft besloten het bedrijf te verlaten in zijn functie van President en CEO van Paramount International Networks, Studios and Streaming.

In haar uitgebreide rol zal Kaufman verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de voortdurende groei van de internationale activiteiten van Paramount en voor het verzekeren van de kracht van de internationale activiteiten van het bedrijf op zes continenten, waaronder uitzend- en kabelnetwerken, streaming en studio’s, en de commerciële mogelijkheden van het bedrijf. Zij zal hiervoor nauw samenwerken met het internationale leadershipteam van Paramount, alsook met de wereldwijde content- en streamingorganisatie, onder meer door te helpen bij het begeleiden van de verdere internationale uitrol van Paramount+ en Pluto TV.

Kaufman zal haar huidige verantwoordelijkheden behouden om toezicht te houden op de wereldwijde organisatie voor consumentenproducten en ervaringen, die vele miljarden dollars waard is. In november 2021 nam Kaufman de rol van President of Global Consumer Products and Experiences voor Paramount op zich, waarbij ze toezicht hield op de wereldwijde product- en bedrijfsontwikkeling, marketing, franchiseplanning, creatieve strategie, detailhandelverkoop en consumenteninzichten voor alle merken in de portefeuille.

Voordat zij benoemd werd tot President van Global Consumer Products and Experiences, was Kaufman President of Consumer Products & Chief Marketing Officer voor Nickelodeon, waar zij verantwoordelijk was voor het opbouwen van enkele van Nickelodeons meest memorabele franchises, van PAW Patrol tot SpongeBob SquarePants, en ze door belangrijke tentpole-campagnes en mijlpaalfeesten loodste.

Als toegewijd pleitbezorger voor gendergelijkheid en diversiteit en inclusie zit Kaufman in het bestuur van de Rock and Roll Hall of Fame Foundation, evenals Bottomless Closet, een non-profitorganisatie die vrouwen voorbereidt op succes op de werkplek, en het Pace Women’s Justice Center.

5 Comments

  1. Daar gaan we dan: lees even mee………………

    President van Global Consumer Products en Experiences voor Paramount,-President en CEO van International Markets, Global Consumer Products & Experiences.-President en CEO van Paramount International Networks, Studios and Streaming.-internationale leadershipteam van Paramount-President of Global Consumer Products and Experiences-President van Global Consumer Products and Experiences-President of Consumer Products & Chief Marketing Officer-tentpole-campagnes-

    Door het gebruiken van al deze termen is het stuk volstrekt niet leesbaar geworden. Tjonge,tjonge…pffffffffffffffff

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*