Oorlogsfilm Het Pamflet beleeft première tijdens Dutch Media Week

Op zaterdag 8 oktober gaat de Nederlandse oorlogsfilm ‘Het Pamflet’ in première tijdens Dutch Media Week. De film is geregisseerd door Hilversumse filmmaker Justin Heyl. De première start om 19:30, na de film is er een Q&A met de makers van de film. Afsluitend is er een borrel in het Grand Café van Beeld & Geluid.

Over het Pamflet:
Tweede Wereldoorlog, bezet Westkapelle, 2 oktober 1944. Wanneer de verliefde Janna en Willem tijdens een geheime ontmoeting overvallen worden door pamfletten met een onheilspellende boodschap, vluchten ze naar huis om alarm te slaan. Janna probeert haar vader te overtuigen van de ernst van de situatie, maar het lijkt tevergeefs. Na het overlijden van haar moeder, is de communicatie tussen vader en dochter verslechterd. In de ban van de oorlog probeert haar vader Janna krampachtig bij zich te houden en weigert op basis van een pamflet te vluchten. Door hun angst voor wat gaat komen, maken Janna en haar vader een keuze die een kettingreactie aan gevolgen in werking zet. Wanneer haar vader eindelijk beseft hoe ingrijpend de situatie is, is het gevaar al te dichtbij.

Door corona kon de officiële première van de film niet eerder doorgaan en daarom hebben de Hilversumse filmmakers gekozen om de premièreavond te organiseren in de mediastad.

Programma zaterdag 8 oktober 2022
18:30 – 19:30 – Inloop avond
19:30 – 20:30 – Film “Het Pamflet” & “Behind the Scenes” en Q&A
20:30 – 21:30 – Borrel & Bitterbal
Locatie: Beeld & Geluid, Hilversum

TICKETS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*