Top 2000 Café ook dit jaar virtueel door Corona

Publiek kan dit jaar wederom via tv-schermen virtueel aanwezig zijn in het Top 2000 Café in Hilversum. Het is helaas niet mogelijk om bezoekers fysiek te ontvangen bij de uitzending van de NPO Radio 2 Top 2000.

“Dat is natuurlijk ongelooflijk jammer, maar we hebben vorig jaar met de schermen een origineel alternatief gevonden dat werd omarmd door publiek én dj’s. Opeens was NPO Radio 2 te gast bij de luisteraars thuis”, zegt Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2. “Heel Nederland kon bij elkaar binnen kijken op de meest uiteenlopende momenten. We zagen spelende kinderen bij het ontbijt, verpleegkundigen tijdens hun dienst, piekfijn geklede feestvierders in de avond en pauzerende vrachtwagenchauffeurs. Ik vond het indrukwekkend om te zien hoe intensief onze luisteraars de lijst der lijsten samen beleven. Bij NPO Radio 2 kijken we dan ook uit naar een Top 2000-week vol aanstekelijke oer-Hollandse gezelligheiD.”

Videobellen
Publiek kan tijdens de hele uitzending van de lijst via nporadio2.nl met een druk op de knop videobellen om via tv-schermen virtueel aanwezig te zijn in het Top 2000 Café.

7 Comments

  1. Mooi alternatief: Top 1000 Allertijden

    Op zondag 26 december 12.00 uur gaat de speciale hitlijst officieel van start met de nummer 1000, waarna we toewerken naar de nummer 1 die op vrijdag 31 december ’s avonds te horen zal zijn. De lijst is samengesteld door alle edities van de Top 100 Aller Tijden en Top 1000 Allertijden van 1968 tot en met 2021 naast elkaar te leggen en de noteringen bij elkaar op te tellen.

    De Top 1000 Allertijden Allertijden is iedere dag van 07.00 uur tot middernacht te horen bij Radio Veronica.

  2. Mooi, kunnen de oudjes lekker vanuit huis reageren. Is ook niet te doen om als senior in een lange rij te staan voor het top 2000 café met een nieuwe corona golf in aantocht. Goede beslissing van Radio 2, die denken aan hun luisteraars.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*