Ongehoord Nederland (ON!) wil kort geding starten tegen NPO

Ongehoord Nederland (ON!) is van plan een kort geding te starten tegen de raad van bestuur van de NPO. De omroep beweert dat er geen wettelijke basis is voor de verbeteringsrapportages die ze sinds begin dit jaar moeten inleveren.

Deze rapportages zijn bedoeld om aan te tonen dat ON! verbeterpunten doorvoert, nadat de ombudsman had geconstateerd dat de omroep onjuiste informatie verspreidde. Advocaat Hakan Külcü van ON! spreekt van “machtsvertoon” door de NPO. ON! heeft al bezwaar aangetekend bij een onafhankelijke bezwaarcommissie van de NPO en moet dit begin oktober verder onderbouwen. De NPO heeft eerder de demissionair staatssecretaris van Media verzocht de voorlopige erkenning van ON! in te trekken wegens drie opgelegde sancties en een gebrek aan samenwerking.

9 Comments

  • Goed idee ATL252! Dan vervangen wij elke werkdag op NPO1 tussen 19.00-20.00 Khalid & Sophie voor Ongehoord Nederland. Fijn om eens op prime time niet door BNNVARA links geïndoctrineerd te worden.

    • @Juul Geleick: als de NPO onder de Nederlandse bevolking een onderzoek doet hoe men tegen de NPO aankijkt beng ik bang voor jou dat Nederlanders vinden dat de NPO veel te links, woke, BNNVARA, Groenlinks/PvdA en D66 is.En o wee die diegene die het op de NPO het waagt om het voor Geert Wilders of de PVV op te nemen Dus kom maar op met je onderzoeken!

     Maar dan wel graag een onderzoek onder de hele Nederlandse bevolking en niet alleen de Amsterdamse grachtengordel

     Maar dan wel

     • Wat is dat nou voor raar antwoord op een vraag? Juul vraagt of dat war je schrijft gestoeld is op een onderzoek, jij antwoord ” kom maar op met je onderzoek”. Volgens mij begrijp je de vraag niet helemaal.

   • Moeten wij drie maal in de week die extreem rechtse omroep aanhoren inclusief propaganda van Forum voor Democratie en de Belgische vriendjes van Baudet. Alles beter dan ON! desinformatie geluid met ook nog eens zeer lage kijkcijfers!!🤮

   • ik zei overdag.. zeg maar van 11-12. de meeste wappies zitten dan thuis want geen werk en nog net niet aan het demonstreren dus dat is perfect. khalid en sophie kan vervangen worden door 1 vandaag. op het tijdstip 1 vandaag kan sesamstraat weer terug keren.

    opgelost

 1. @Jan 1964; welk raar antwoord? Juul Geleick wil weten wat ik zeg op een onderzoek gebaseerd is? Laat hij de NPO dan maar een onderzoek(graag onder de hele Nederlandse bevolking en niet alleen de Amsterdamse grachtengordel)en de uitkomst zal hem nog verrassen.

  Ik heb wel een onderzoek voor Juul Geleick; Oskar Freysinger van de Zwitserse volkspartij( SVP Schweiz)heeft de complete Nederlandse media geanalyseerd en die kwam tot de conclusie dat de Nederlandse media 93% links is. En voor de slimmeriken onder ons, alle Nederlandse media is uiteraard door een tolk voor deze meneer vertaald. Bron: Elsevier

  @E.Lemmink; moet ik op de NPO met BNNVARA, woke, Groenlinks/Pvda, D66, Paul de Leeuw en andere salonsocialisten doodgegooid worden? ON extreem rechts? Je kan ook overdrijven. Laten wij BNNVARA dan maar ook extreem links noemen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*