Ongehoord Nederland krijgt 3e boete van NPO

De NPO heeft Ongehoord Nederland voor de derde maal een financiële sanctie opgelegd.

Het gaat om een boete van bijna 132.000 euro, meldt de omroep op haar eigen website. Bij meerdere overtredingen heeft de NPO de mogelijkheid om een verzoek te doen aan staatssecretaris van Media om de voorlopige erkenning van de omroep in te trekken.

11 Comments

 1. Ze hebben inderdaad wel eens omroepen sancties opgelegd. Dat was dan bijvoorbeeld omdat ze het aantal afleveringen niet leverden dat van tevoren was afgesproken, waardoor de NPO een herhaling moest uitzenden.

  Maar er is niet eerder een omroep geweest die stelselmatig dit soort puin de ether in slingert en als ze dan gewaarschuwd worden een campagne opstarten om Nederlanders te laten betalen voor hun programma’s.

  ON! gaat dit eindeloos uitspinnen voor media-aandacht, zodat als ze eenmaal een betaald platform op hebben gezet (zie ‘Forumland’ plannen) ze zeker weten dat Arnold en kornuiten gewoon door kunnen in hun Tesla zonder al die bemoeizuchtige mensen die zich wel bezighouden met fatsoen en ethiek.

  • @Karel de Groot; Ongehoord Nederland slingert puin de ether in? Dat jij het dan niet vreemd vind dat ik door de NPO al jaren links geïndoctrineerd wordt en hier ook noodgedwongen ook aan mee moet betalen!

   Als men op de NPO niet het evangelie van D66 aanhangt(genderneutrale uitdrukkingen, Piet i.p.v. zwarte Piet, zwaar anti PVV, Donald Trump en andere republikeinse politici, klimaathysterie)zal men als publieke omroep geen lang leven beschoren zijn. Men is een rechts geluid als deze op de NPO niet meer gewend.

   Iedereen die hier Ongehoord Nederland loopt af te branden; het is de schuld van omroep WNL dat Ongehoord Nederland bestaat. Omroep WNL is door onder andere Sjuul Paradijs(voormalig hoofdredacteur van De Telegraaf)opgericht om een rechts geluid te vertolken. Daar is niets van terechtgekomen. Kijk maar eens hoe D66 presentator Rick Nieman elke keer Geert Wilders interviewt als het over asielzoekers gaat. Vrij vijandig en negatief. En poeslief tegen Alexander Pechtold zijn.

   En ook bij de andere omroep WNL programma’s kan ik geen rechtse signatuur ontdekken? Laat iedereen daar eens bij stilstaan voordat met Ongehoord Nederland gaat afbranden.

   • En POWNED laat het ook afweten met hun linkse Bram Douwes en zoetsappige realityprogramma’s zoals de soap van Ruud & Olcay.

    Weesie zit inmiddels lekker op het Hilversumse pluche, met zijn sigarettenpaal naast hem en zijn uit te knijpen stagiaires op pad om zijn favoriete eten te halen bij de Jumbo.

   • Nee hoor niet stilstaan, doorpakken en ON eruit knallen. Zoeken de gekkies maar een ander platform voor hun ongefundeerde complottheorieën. Maar dan niet meer van belastinggeld!

    • gewoon laten gaan. die paar kijkers in de middag. lekker belangrijk. door al die aandacht krijgen ze nu juist kijkers. koeien!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*