ON start met podcast Ongehoord Nieuwscafé

Vanaf deze week is omroep Ongehoord Nederland (ON) gestart met de wekelijkse podcast Ongehoord Nieuwscafé, gepresenteerd door Yernaz Ramautarsing

ON meldt: ‘Elke week scherpe discussies en eerlijke meningen over wat er écht speelt in het Ongehoord Nieuwscafé. Zonder censuur en geen blad voor de mond. Het gesprek van de dag uit politiek, media en het land!’ 

De eerste podcast van Ongehoord Nieuwscafé geeft voormalig Eerste en Tweede Kamerlid voor de PVV Reinette Klever een kritisch beschouwing van de ministerploeg van Kabinet Rutte IV. Jurist en filosoof Raisa Blommestijn draagt een column voor over wat we het komende jaar kunnen verwachten van het QR-beleid en cultureel antropoloog dr. Jan van de Beek gaat  in op de migratieplannen van het nieuwe kabinet.

Als afsluiter geeft vaste columnist Arthur van Amerongen vanuit Portugal zijn kijk op de ontwikkelingen in Nederland.


1 Comment

  1. heb net geluisterd, mijn oordeel een eer frisse en heldere podcast die de dingen zoals ze werkelijk zijn haarfijn uitlegt en uit de doeken doet.
    Hier mogen vele omroepen een voorbeeld van nemen, deskundige onpartijdige mensen die niet in het standaard adressenboekje van de publieke omroepen staan.

    Deze komt bij mijn favorieten!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*