Omroepvereniging Ongehoord Nederland heeft meer dan 20.000 leden

Omroepvereniging Ongehoord Nederland mikt op een toekomstige plek in het publieke omroepbestel. Daarvoor dient de omroep meer dan 50.000 leden te hebben. Na anderhalve dag zit de vereniging op bijna de helft van het benodigde ledenaantal.

Oprichters Karskens, Niemöller en Berckmoes stellen dat in “het linkse Hilversum” geen ruimte is voor rechts tegengeluid. Programmamaker Haye van der Heyden, die momenteel een rol heeft in het Sinterklaasjournaal, heeft zich ook aan dit initiatief verbonden.

VIDEOS: Baudet en Wilders waren altijd tegen het publieke bestel, maar steunt deze nieuwe omroepvereniging:

47 Comments

 1. Weer zo’n club verongelijkte, gefrustreerde, rancuneuze schreeuwers, die zich (ten onrechte!) achtergesteld en niet gehoord voelt. Het internet wordt al gedomineerd door deze radicaal rechtse agitatoren!

 2. Eindelijk wat ruimte voor een ander geluid. Laat de traditionele omroepen maar eens voelen dat ze niet langer hun linkse mening aan heel Nederland kunnen blijven opdringen.

 3. Eindelijk wat ruimte voor een ander geluid. Laat de traditionele omroepen maar eens voelen dat ze niet langer hun linkse mening aan heel Nederland kunnen blijven opdringen. Lid worden dus voor nog geen zes euro per jaar!!

 4. Overbodig indien de bestaande omroepen weer een duidelijker profiel gaan profileren. Max voor de goed gevulde 50 plusser die graag door Europa trekt met caravan, Bnn/Vara voor ’t linkse geluid, Avro/Tros voor de liedjes van Jan Smit en de VPRO voor diverse absurditeiten en inhoud. En dan natuurlijk WNL op zondag en iedere ochtend door de week voor figuren als Wilders en Baudet… En ook de rest van de uitzendgemachtigden mogen hun ‘kleur’ best wel wat explicieter tonen aan de kijker… Moet daar nou echt nog een omroep bij?!

  • Kortom: er is potentieel aanbod zat: van verstandig links tot vulgair rechts. En bedenk wel: het electoraat van B & W bedraagt hoogstens 20 tot 25% van de populatie: duidelijk een minderheid. Dus ze hoeven zeker niet de helft van de zendtijd te vullen. En 80% van de sociale media beheersen ze al. We komen al om in de populistische pulp.

  • Omroepen eruit zou logischer zijn. (Sommige zitten er al 100 jaar, waar kom j dat tegen????) Al dan niet te vervangen met relevantere clubs die wel werken voor een duidelijke doelgroep.

 5. Deze omroep hoeft er niet te komen, als de bestaande omroepen maar een verplichte quotum krijgen opgelegd van 50% links nieuws en 50 % rechts nieuws en niet zoals het nu is om rechtse discussies als die er zijn kapot proberen te maken ten behoeve van de linkse kliek

 6. Begrijp die ‘linkse’ en ‘rechtse’ discussie zowiezo niet zo goed. Een appelbol blijft een appelbol of je er nou ‘rechts’ of ‘links’ naar kijkt 🙂 Waar het uiteindelijk om draait, is ie lekker of niet te vreten 🙂

  • Ja, maar de NPO heeft het bv constant over ‘rellen bij trouwstoeten’ terwijl iedereen weet dat het alleen de toeterturken zijn die er een zooitje van maken….zeg dat dan !!

 7. Er is een verband tussen de opwarming van de aarde en co2. Maar wat blijkt eerst is er de opwarming en dan volgt de co2. Co2 is geen gif de aarde is de afgelopen jaren velen procenten groener geworden.
  In de jaren 80 kon een sergeant, een verpleger een politie agent een huis kopen van 1 salaris. Zijn kinderen studeerden op kosten van de staat zijn moeder woonde in een verpleeg tehuis en iedereen zat in het ziekenfonds en je kon gewoon 2 keer per jaar op vakantie. Nu lukt dat amper van twee salarissen. Welke rijkdom heeft Europa eigenlijk gebracht?
  Door de massale immigratie staat onze verzorgingsstaat op losse schroeven.
  Hier enkele voorbeelden wat je niet of nauwelijks hoort bij de NPO. Waar of niet waar daar moet dus gewoon over gesproken worden

 8. In het kabinet is plaats voor Linkse en Rechtse partijen , op TV , kortom op alle zenders valt al jaren slechts 1 geluid waar te nemen n.l fel LINKS,, mijn inziens oneerlijk en onevenwichtig verdeeld.voor de diverse kijker! . Juich het om die reden toe, dat Arnold Karskens de moeite neemt voor het oprichten van “ ONGEHOORD NEDERLAND” elk sportief mens die niet met oogkleppen oploopt in Nederland zou direct lid moeten worden, leerzaam, veel interessanter en minder voorspelbaar!

 9. Eindelijk verlost van de linkse arrogantie, het linkse terrorisme. Die ons jarenlang hersenspoelt met hun linkse gedachtengang. Net als in Noord Korea/ Iran met eenzijdige (fake) berichtgeving. Een eigen 8 uur journaal met eerlijke berichtgeving. Het zwarte piet vraagstuk wordt gecreëerd door de linkse media, die er teveel aandacht aan besteed aan een handjevol lopers en NSB ers

 10. Het gaat hier steeds over links of rechts. Dus oorlog! Meng nu alles eens met gezond verstand zoals deze mensen van ON voorstellen! Openheid en eerlijkheid. Dan hoef je elkaar niet steeds in de haren te vliegen!
  Er zijn nu wel 1001 en zaken te benoemen die onder het tapijt belanden! Benoem liever alles zoals het is!

 11. Ongehoord is een goed gekozen naam. Als bij de huidige omroepen een specialist wordt uitgenodigd, over welk onderwerp dan ook, is er nooit sprake van discussie omdat dat geen easy kijkgenot geeft. Als de specialist aan tafel verkondigt dat de zeewaterspiegel in de toekomst met meters stijgt, dit kan hij of zij nooit bewijzen, galmen de andere tafelgasten mee. Dus geen discussie met een andere specialist dan maar een tafel reactie op de klacht. Vaak zie ik leken die angst veroorzaken. In Nederland zijn er bijna geen instanties die een onderzochte verklaring kunnen brengen omdat ze de kop worden afgekapt zodra ze met dat gefundeerd bewijs komen. Daarom ben ik lid geworden van Ongehoord. Of deze nieuwe zender het kan waar maken is afwachten.

 12. Sterk initiatief. Het stikt in de totaal linkse media van de foute propaganda en verkiezingsfeestjes. De NPO die ik verplicht sponsor moet worden aangepakt en op zijn minst worden gecorrigeerd. Veel succes.

 13. Paul, je hebt geen idee hoe groot je eigen onwetendheid is. Praat eens met mensen die echt heel lang in diverse buitenlanden zijn geweest, dan zul je beseffen hoezeer je un NL die publieke media heel erg fout wordt ingelicht.
  Henk Bijl

 14. Ik vind dit zo’n gezeur. 95% van de weerkundigen en klimaatwetenschappers is ervan overtuigd dat er grote veranderingen in een ongekend tempo op uitgebreide schaal plaatsvinden. Een kleine minderheid kortzichtigen en egoisten blijft de kop in het zand steken en wil onverantwoord kunnen doorgaan met ongebreidelde consumptie en vervuiling. Zelfs struisvogels hebben af en toe lucht nodig, hoor en dan moeten ze hun stomme kop toch een keer uit het zand halen.

  • Hallo Paul, ik denk dat iedereen wel achter het klimaat staat en veranderingen wilt doorvoeren, waar ik niet veel van begrijp is dat ons NEDERLAND wel alles wil doen maar de andere delen op de wereld achter blijven, klimaat veranderen prima MAAR dat ook iedereen tegelijk. En ja ze zijn wel bezig maar daar hoor ik weinig over, misschien als dat meer belicht word zullen mensen misschien meer nadenken

 15. Het gaat niet om de klimaatverandering, die overigens van alle tijden is, maar hoe je er mee omgaat.
  Zoals het er nu naar uitziet is dat niet tegen te houden, theoretisch wel, maar je krijgt bij lange na niet alles en iedereen mee, en dan bedoel ik wereldwijd. Zolang er nog hele en halve ondemocratische zeer grote staten zijn die er weinig tot niets aan doen is het alleen maar verloren moeite en geld wat wij hier en een paar andere pockets doen. Kijk, als China en Trump net zo fanatiek waren als wij……
  Maar dat is niet zo en een hard feit.
  In vrijwel heel Azie, Afrika en Amerika, ook Latijns, wordt er zo goed als niets gedaan. Alleen als het plattselijk uit de hand loopt met luchtvervuiling komen er wat maatregelen. Maar die stellen voor de lange termijn niets voor.
  Daarnaast zijn alle klimaat activiteiten hier gewoon business cases, om nog maar te zwijgen van de subsidie. Onder het mom van, wat zijn we toch goed bezig, ja ja.

  Snelle klimaat verandering kwam vroeger ook voor. Lang geleden was er een grote vulkaan uitbarsting, nota bene in Ned Indie, waardoor het gemiddeld 5 graden kouder werd, met alle gevolgen van dien, zoals mislukte oogsten. Ook in Europees Nederland. Kennelijk is er toch wat herstel mogelijk, en anders: aanpassen.
  Nu moeten we de klimaatnota betalen en ook nog de aanpassingen, want zoals gezegd, het is niet tegen te houden. Dat maakt het wel erg dure gekkigheid voor ons.

 16. Het is tijd. Hoogtijd. Voor dat Nederland nog verder gesloopt en verkocht is.
  We zijn al veel te veel kwijt en te overladen met lasten die we onmogelijk kunnen dragen en ook niet om hebben gevraagd. De huidige methode die nog steeds “democratie” wordt genoemd is dat al lang niet meer. Uitsluiten, koehandel, wanprestaties, loze beloftes, misbruikte van “privacy”, discriminatie, niets wordt de Nederlander bespaard.
  Hoogste tijd dat er een echte onafhankelijke omroep komt die niemand en niets naar de ogen behoeft te kijken.

 17. Het feit dat anderen onvoldoende doen, is natuurlijk geen reden om zelf ook maar niets te doen. Het bestaan van de ene stommiteit is geen argument om daar nog maar een tweede bovenop te stapelen. Uw bewering dat andere landen weinig of niets doen, is tevens zeer twijfelachtig. Aziatische landen hebben dikwijls te kampen met verstikkende smog en hebben er alle belang bij om verstekkende maatregelen te nemen. De uitspraak “Anderen doen ook niks” lijkt meer op een slap excuus om zelf concessies aan consumptiedrift te vermijden. Als we zo doorgaan, dan zal over een eeuw de helft van ons land onder water staan. Indien er geen ecologie meer is, dan bestaat er evenmin nog economie. Een evolutiebioloog heeft weleens gezegd: “Als de mens uitsterft, dan zou dat een zegen voor de natuur en de planeet zijn.” Misschien moet het daar maar op uitdraaien dan.

 18. Dat is het dus, we moeten wat doen, doet er niet toe wat, als we maar wat doen.
  Maar zo goed als zinloze acties zijn natuurlijk niets anders dan paniekvoetbal.
  De klimaatdiscussie is niet het enige waar in paniek op wordt gereageerd gelet op maatregelen.

 19. “Doet er niet toe wat” is een lege en zinloze toevoeging uwerzijds. Er wordt wel degelijk beredeneerd en onderzocht wat de gewenste maatregelen zouden zijn. Maar die gaan te zeer ten koste van consumptiedrift en economie. Daarom doen we liever niets.

 20. De Co2 uitstoort is wereldwijd gestegen ipv gedaald. Dat zegt alles.
  Maatregelen kunnen misschien wel effect hebben in Nederland en Europa, maar dat blijft veel te weinig.
  Je kan je beter inspannen als NL om andere landen zover te krijgen ook echte maatregelen te nemen via de bevolking door bvb reclame zendtijd op te kopen in die landen en zo de boodschap te verspreiden.

  Overigens ben ik niet tegen klimaat maatregelen, maar dan op hele grote schaal die zoden aan de dijk zetten.
  Zoals zonnepanelen en windmolens in de woestijn. In Marokko en een paar andere landen doen ze het al.
  Ja, die woestijn is niet van ons, dus vergt dat politieke oplossingen. Overigens kunnen we al aardig beginnen in Z – Europa waar hele vlakte’s vaak heet en droog zijn waar je verder niets mee kan, en waar niemand last heeft van die dingen. Iemand heeft uitgerekend dat 1% van de Sahara bedekt met zonnepanelen (evident is dat die daar zeer efficient zijn) heel Europa, Noord Afr en het Midden Oosten van stroom kunnen voorzien. Er is zelfs meer opbrengst die omgezet kan worden in H2 (waterstof) die echt duurzaam is. Ik geloof in dat soort lange termijn projecten die echt werken en geen grote overlast veroorzaken zoals hier in NL waar windmolens en zonne-weide’s ongewenst zijn.
  Dit soort geluiden horen we nergens. Allen maar dat we zelf iets moeten doen met horizonvervuilende windmolens en peperdure warmtewisselaars, dure stadsverwarmingen en alles wat we eigenlijk niet willen. Maar ja, klimaat politiek is een business case, geen oplossing. Waarom denk je dat de VVD meedoet.

 21. Daar hebben we weer zo’n meneer als Paul Plaizier. Zodra er een andere mening wordt verkondigt schiet hij in de stress en geeft blijk van een haast fascistische instelling.
  Vrijheid van meningsuiting als het maar links is

 22. Ik vraag mij af hoe vaak u het vliegtuig neemt. Het antwoord is natuurlijk bijna nooit. Het hypocritie ten top de grootste vervuiler niet te noemen.

 23. Fake nieuws….ach het is maar hoe je het bekijkt. De nieuwsdienst van grote landelijke radiozenders als Sublime, RadioNL en nog een zooitje lokale en regionale zenders, blijkt berichten gewoon gejat te hebben. Lees je hier ook niks over….tip misschien om er in te duiken?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*