Omroep ZWART krijgt vast item in Radio 2-programma van Giel Beelen


Omroep ZWART is vanaf 3 januari dagelijks te horen in het BNNVARA-avondprogramma van Giel Beelen  op NPO Radio 2. Dat werd bekendgemaakt tijdens de radiomarathon van Omroep ZWART, waar Beelen vrijdagavond te gast was.


Het dagelijkse item zal ongeveer zes minuten gaan duren. Het onderdeel is vanaf januari tussen 22.00 en 0.00 uur te horen op NPO Radio 2.


Ook werd gisteren bekend dat Miouska Meulens  per 1 januari voor omroep ZWART een NPO Radio 1 programma gaat maken. Tot 2017 presenteerde ze ook al op Radio 1 het programma Vroege Vogels en diverse televisieprogramma’s zoals het NOS Jeugdjournaal.

8 Comments

  1. Ik denk dat Omroep ZWART en Giel Beelen wel een goede combinatie is.

    Verder zou ik adviseren om in de toekomst, de hele Top 2000 door Omroep ZWART te laten presenteren met hoofdzakelijk vrouwelijke discjockeys.

    • Maar dan staat Giel Beelen straks op straat. En dat is de bedoeling niet. Hij zou dan noodgedwongen Rob Stenders een bos bloemen moeten sturen om weer terug te kunnen naar Radio Veronica.

  2. Typisch BNNVARA weer, of eigenlijk gewoon de VARA. BNN hebben ze lang geleden naar de klote geholpen. Met grote dank aan Patrick Lodiers. Apart dat Giel dit accepteert in dit programma. Vraag me af of hij het hier zelf mee eens is.

  3. Geef die omroep gewoon een uur zendtijd per dag op Radio 2. Niet in een bestaand programma maar laat ze wat toevoegen. Wat R&B en Rap op Radio 2!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*