Omroep Zeeland bestaat 30 jaar

Het is dit jaar precies 30 jaar geleden dat Omroep Zeeland begon met uitzenden op de radio.

Omroep Zeeland is sinds 1990 de regionale, publieke omroep voor én van Zeeland. Dagelijks weten heel veel Zeeuwen de omroep te vinden via de radio, televisie, omroepzeeland.nl, de app en social media kanalen. Al jaren staat Omroep Zeeland bij de top 3 van de best bekeken, bezochte en beluisterde publieke regionale omroepen. Het totale jaarbereik op hun kanalen is 88%. De naamsbekendheid onder de Zeeuwen is 100%. Omroep Zeeland is nog steeds het best beluisterde radiostation van Zeeland.

Omroep Zeeland wil als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron de spil zijn in de Zeeuwse samenleving en een bijdrage leveren aan de Zeeuwse identiteit en cultuur. In het nieuws, in hun programma’s, bij evenementen, maar ook door samen te werken met andere Zeeuwse partijen.

2 Comments

  1. Ook Met het Oog op Morgen Eind Redakteur Flip Feij koos ook voor Zeeland. ’n Heel verstandige bleek later. Hij heeft er jaren met plezier gewerkt en volop genoten van “de kust, de zeeuwse kust” . Omdat wij zeker 30 jaar in Nieuw-Haamstede onze vacanties vierden, heb ik even gedacht om dit voorbeeld van Flip te volgen . Toch maar niet gedaan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*