Omroep Max zoekt een Redacteur

Omroep MAX is een publieke omroep die zich richt op mensen van 50 jaar en ouder, gevestigd in Hilversum. Wij maken sinds september 2005 programma’s op radio, televisie en internet. MAX laat de vijftigplussers zien zoals ze zijn: vaak zeer actieve mensen, betrokken bij hun omgeving en volop onderdeel van de moderne samenleving. Voor het televisieprogramma Hallo Nederland zoeken we vanaf half augustus een fulltime redacteur.

Profiel
We zoeken op deze plek een ervaren nieuwsredacteur die weet wat een item in een nieuwsprogramma nodig heeft. We zoeken iemand met minimaal 3 jaar werkervaring op een nieuwsredactie. Iemand met een actieve houding en met de vaardigheid om scherpe keuzes te maken. En tegelijkertijd de sfeer op de redactie bruisend weet te houden.

Werkzaamheden
Deze baan is geschikt voor mensen die goed op de hoogte zijn van het (regionale) nieuws. Als redacteur ben je dan ook in staat om dat nieuws te vertalen naar een menselijk verhaal dat bij Hallo Nederland past, door inspirerende sprekers te benaderen die een reportage kunnen dragen. Je bent ook creatief in het vormgeven van de reportages.

Specificaties
Een mooie baan op een jonge en energieke redactie waarbinnen collegialiteit en goed samenwerken de sfeer bepaalt.
Een tijdelijk contract van 21 augustus tot en met eind december 2017. Met perspectief op verlenging tot en met mei 2018, na wederzijdse tevredenheid.
Een fulltime functie van 36 uur per week met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 6% eindejaar toeslag en reiskosten.

Contact

Sollicitaties bij voorkeur per e-mail: solliciteren@omroepmax.nl onder vermelding van Redacteur Hallo Nederland. Je kunt je brief richten aan Esther van den Elzen. Reageren kan tot 10 juli 2017.

Omroep MAX streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling vormt van de samenleving; wij ontmoeten dan ook graag kandidaten met een diverse culturele achtergrond.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*