Omroep Max start nieuwe podcastserie

30-03-2010 De D66 kandidaten presenteren zich in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht

Eerste aflevering nieuwe reeks MAX-podcastserie “Ik was jou” met Alexander Pechtold vanaf vandaag te beluisteren

Hilversum, 2 september – Vanaf vandaag is de eerste aflevering van de tweede serie van de MAX-podcast “Ik was jou” te beluisteren. In de podcast ontmoet komiek Owen Schumacher de mensen van wie hij de identiteit voor even heeft ‘geleend’ toen hij de programma’s Koefnoen en Kopspijkers maakte. De podcast is onder andere te beluisteren via MAX VandaagiTunes en NPO Radio 1. In de eerste aflevering spreekt Owen oud-D66 fractievoorzitter Alexander Pechtold voor het eerst sinds zijn vertrek uit de politiek. 

Owen Schumacher:”Ik ben heel blij dat ik deze tweede serie mocht maken. Ik heb erg genoten van de gesprekken. Het is fijn om bij de mensen die ik ooit persifleerde te proberen te achterhalen waar hun drive vandaan komt. Wat mij betreft smaakt dit naar meer“.

Wie zijn de door Owen gepersifleerde mensen werkelijk? Wat drijft ze, hoe is het om zo onder een vergrootglas te liggen en hoe gaan ze om met kritiek? In de tweede serie spreekt Owen met oud-D66-voorman Alexander Pechtold, kindermediamagnaat Gert Verhulst, Binnenhof-watcher Ferry Mingelen, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en kunstpaus Wim Pijbes.

Seizoen 2, aflevering 1: Alexander Pechtold
Pechtold is ontspannen nu de dagelijkse politiek hem niet meer op de hielen zit. “Ik mis de mensen wel, maar van het politieke bedrijf had ik na 14 jaar genoeg.” Hij kan eindelijk weer eens een boek lezen en bedenken wat hij met zijn toekomst wil doen. De persiflages waren voor Pechtold soms ongemakkelijk: “De eerste keren dat ik op tv werd nagedaan waren confronterend, maar ook leerzaam, want daardoor zie je hoe je op het publiek overkomt.”

MAX/NPO Radio 1: Ik was jou
Presentatie: Owen Schumacher
Elke maandag een nieuwe aflevering
Te beluisteren via iTunes , NPO Radio 1 en www.maxvandaag.nl/podcast 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*