Olav Mol presenteert 24 Hours of Daytona bij ZiggoSport

Olav Mol kon alleen zijn commentaar horen op het Grand Prix-radiostation van vorig jaar en de Formule 1-kwalificatie en raceafsluiting van Ziggo Sport, maar Ziggo Sport-kijkers en Mol-fans kunnen komend weekend weer aan hun trekken komen. Mol is door Ziggo Sport aangesteld als commentator voor de 24 Hours of Daytona. De Amerikaanse rijders aan de 24 uur van Le Mans starten op zaterdag 28 januari om 19.30 uur en finishen de volgende dag op hetzelfde tijdstip.

Mol moest toekijken hoe Viaplay een andere commentator koos na jarenlang commentator te zijn geweest voor het Formule 1-raceweekend van 2022, wederom als live commentator voor de sportzender. De live uitzending wordt live uitgezonden, wat betekent dat iedereen de wedstrijd kan zien.

3 Comments

  • Geen redactie voor nogig. Even ChatGPT gevraagd. Die makat er dit van:

   Fans van Olav Mol en Ziggo Sport-kijkers kunnen zich opmaken voor een nieuwe live uitzending van de 24 Hours of Daytona.

   Mol, die vorig jaar alleen te horen was als commentator op het Grand Prix-radiostation en de Formule 1-kwalificatie en raceafsluiting van Ziggo Sport, is nu door Ziggo Sport aangesteld als commentator voor de 24 uur van Le Mans, die op zaterdag 28 januari om 19.30 uur start en eindigt op zondag 29 januari om 19.30 uur.

   Na jaren als live commentator voor het Formule 1-raceweekend, moest Mol in 2022 toekijken hoe Viaplay een andere commentator koos, maar nu kan hij weer aan de slag als live commentator voor de sportzender.

   • Tweede vraag aan ChatGPT:

    Haal taalfouten uit volgende zin: Geen redactie voor nogig. Even ChatGPT gevraagd. Die makat er dit van:

    Geen redactie voor nodig. Even ChatGPT gevraagd. Die maakt er dit van.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*