Olav Mol en Robin Haase te gast op De Perstribune

Zondag 12 april zijn Formule 1-commentator Olav Mol en toptennisser Robin Haase te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Ook voor Mol en Haase ziet het jaar er vooralsnog heel anders uit dan van tevoren bedacht. Autosportcommentator Olav Mol, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, zou zich rond deze tijd langzaam maar zeker gaan opmaken voor de GP van Zandvoort. Tennisser Robin Haase, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, zou momenteel in volle voorbereiding zijn op Roland Garros.

De coronacrisis gooide roet in het eten. Mol nam van de gelegenheid gebruik om een kinderboek te publiceren; Haase bood zich op Instagram aan als kinderoppas. In De Perstribune vertellen beiden hoe ze hun wedstrijdvorm behouden en gaan ze in op de vraag hoe het sportjaar gered kan worden.

In De Perstribune signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor de opvallendste autoprogramma’s uit de tv-geschiedenis.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*