NTR maakt gasten Kunststof TV bekend

Nieuwe afleveringen van Kunststof TV kun je elke zondag om 18:00  NPO 2 bekijken.  Oude afleveringen zijn op de website van Kunststof TV te zien.

28 sept. in Kunststof TV o.a.:

  • FANIA SOREL, actrice. Fania Forel komt vertellen over de voorstelling ‘Vuurvrouwen’. In deze voorstelling wordt Ulrike Meinhof (gespeeld door Fania Sorel) gevolgd in de laatste uren van haar leven.
  • TOM BARMAN, muzikant, frontman van dEUS.  Tom Barman is gevraagd om een expositie samen te stellen over Belgische kust. In Kunststof TV praat hij over die tentoonstelling: ‘De Vierkantigste Rechthoek’.

5 okt. In Kunststof TV:

  • JEROEN KRABBÉ, acteur en kunstenaar. Jeroen Krabbé is terug in Bergen. KRANENBURGH presenteert vanaf 7 oktober een serie schilderijen die Jeroen Krabbé maakte naar aanleiding van zijn kindertekeningen.
  • HANS DAGELET, acteur, muzikant. Hans Dagelet speelt een rol in het toneelstuk ‘De Laatkomer’, naar het boek van Dimitri Verhulst.
  • DENISE JANNAH, zangeres. Denise Jannah staat in de theaters met de muziektheaterproductie ‘Ella!’. Daarin brengt ze een ode aan de legendarische zangeres Ella Fitzgerald. In Kunststof TV een voorproefje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*