NTR en VPRO verslaan Holland Festival

In juni verslaan de NTR en de VPRO het Holland Festival 2017 in diverse radio- en tv-uitzendingen. Op vier zaterdagen interviewt Daphne Bunskoek voor tv gasten uit de wereld van de podiumkunsten op het gebied van theater, dans en muziek. Op radio zijn er live-registraties, concerten en interviews.

Op zaterdag 10 juni aandacht voor Obsession van Toneelgroep Amsterdam met Jude Law en Halina Reijn. Ook aan bod komt de opera Salomé. Beiden voorstellingen zijn onder regie van Ivo van Hove, die te gast is in de studio.

Een interview met de bekroonde regisseur Peter Sellars en choreograaf Regg Roc die de straatcultuur flex naar het theater haalden met de dansvoorstelling Flexn.

Andrew Makkinga gaat in gesprek met acteurs van The Gabriels, Election Year in the Life of One Family van regisseur Richard Nelson.

Muziek is van Kapok, een ongewoon jazztrio. Er is geen bas, maar wel een hoorn. Morris Kliphuis is een van de weinige jazzhoornisten ter wereld en is aanwezig in de studio.

Ga voor de volledige en meest up to date programmering voor radio, tv en NPO cultura naar www.vpro.nl/hf of www.ntr.nl/hollandfestival

Presentatie: Daphne Bunskoek

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*