NPO Best open kanaal tijdens Jubileumweekend KRO

De KRO bestaat 90 jaar en dat wordt groots gevierd op het themakanaal NPO Best in het van vrijdagavond 20 t/m zondag 22 november. Het themakanaal is dit Jubileumweekend een ‘open kanaal’ bij zowel Ziggo (kanaal 127) als bij KPN (kanaal 300). Iedere digitale tv-kijker kan het feestje meevieren, ook als die niet beschikt over een aanvullend tv-abonnement. 
 

Vrijdagavond start het themakanaal met uitzenden van KRO-kijkcijferkanonnen De Sterrenplaybackshow en De Mini-playbackshow, de onvergetelijke shows van Henny Huisman. Onder anderen Lee Towers imiteert Elvis Presley en Sandra Reemer, Mariette Bruggeman en Berdien Stenberg vormen samen The Supremes.  

Zaterdagmiddag worden de makers van de succesvolle KRO-jeugdserie Q&Q opnieuw bij elkaar gebracht en halen ze gezamenlijk herinneringen op. Meteen daarna, om 17.00 uur, start op NPO Best de marathon van Dagboek van een Herdershond (seizoen 1). Op zondag is het tweede en laatste seizoen van de serie ook volledig te zien van 15.00 uur tot 22.00 uur.

De volledige programmering van het KRO Jubileumweekend op NPO Best is ook te volgen via www.npobest.nl. Op de website is ook een volledige lijst beschikbaar met alle kabelaanbieders en de wijze waarop zij NPO Best doorgeven.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*