NLZIET wil Bassie & Adriaan terug op de buis brengen

Diverse fans, maar ook 3FM-dj’s Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen zijn een actie gestart om alle series van Bassie & Adriaan op Netflix te brengen. De Amerikaanse videogigant heeft al aangegeven geen interesse te hebben, maar NLZIET-ceo Niels Baas ziet mogelijkheden.

Niels Baas: ‘We bieden nu al alle recente content van de Nederlandse omroepen. Het zou mooi zijn als we de oude uitzendingen van Bassie & Adriaan, maar ook andere Nederlandse klassiekers toegankelijk voor de kijker kunnen maken. Hiermee kunnen nog meer prachtige Nederlandse programma’s via NLZIET aanbieden, maar uiteindelijk zijn het de omroepen die hier over gaan.’

Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek kijken naar het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod. Via de apps voor web, mobiel en Smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*