NLZIET lanceert app voor Amazon Fire TV

Direct bij de lancering van de Nederlandse app store van Amazon Fire TV, zal de app van NLZIET beschikbaar zijn.

Amazon’s digitale mediaspeler Fire TV is de afgelopen jaren al in verschillende landen gelanceerd. Met een zeer aantrekkelijke prijs, de toegevoegde afstandsbediening en toegankelijke appstore concurreert het Amerikaanse concern met andere mediaspelers, waaronder Apple TV, Google Chromecast en Roku. Amazon heeft wereldwijd al meer dan 40 miljoen Fire TV-devices verkocht.

Niels Baas, directeur NLZIET: ‘We zijn continue bezig om het online televisiekijken nog toegankelijker te maken. Naast de smartphone, tablet en connected tv-apps brachten we al eerder apps uit voor Apple TV en Android TV. Tevens hebben we afgelopen jaar extra televisiezenders toegevoegd en de beeldkwaliteit verhoogd, waarmee we een online alternatief zijn voor het vaste tv-abonnement.’

Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken, waaronder alle live tv-zenders van NPO, RTL, Talpa en de regionale omroepen.

Het nationale videoplatform biedt met 34 live tv-zenders en meer dan  110.000 on demand-programma’s het grootste contentaanbod van alle SVOD-platformen in Nederland. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, PlayStation 4 en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*