NLPO verlengt huurcontract bij Beeld en Geluid

De Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) heeft aangekondigd dat het zijn intrek in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid zal voortzetzen. Directeur-bestuurder Marc Visch heeft met trots bevestigd dat de huurovereenkomst verlengd is, waardoor de NLPO de komende jaren in dit toonaangevende Hilversumse gebouw gevestigd blijft.

Het Beeld & Geluid gebouw, dat als een van de meest beeldbepalende en esthetisch aantrekkelijke gebouwen in Hilversum en omstreken wordt beschouwd, is meer dan alleen een werkplek. Het herbergt niet alleen een schat aan omroepgeschiedenis, maar biedt ook uitzicht op de toekomst van media en innovatie. “Altijd is er wat te doen. En wij zijn er trots op dat wij ook de komende jaren in hét clubhuis van de Nederlandse omroep mogen verblijven,” aldus Visch.

De NLPO zet zich dagelijks in voor het ondersteunen van een sterk netwerk van professionele lokale omroepen door heel Nederland. Van Schiermonnikoog tot Eijsden.

3 Comments

  1. Waar blijft nou die online Netflix-achtige omgeving waarin een een ieder content uit mag halen om te beluisteren of bekijken? Dit zou in 2024 gestalte moeten gaan krijgen maar lees hier niets meer over.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*