Nina Nomden benoemd in Raad van Toezicht RTV Noord

De samenstelling van de Raad van Toezicht van RTV Noord is per 1 juli 2018 weer op het niveau van vijf toezichthouders. In de vacature, ontstaan na het aflopen van de maximale zittingstermijn van Rita Jansen, is voorzien met de benoeming van Nina Nomden als lid. Zij gaat onder meer voorzien in het expertisegebied financiën.

Nina Nomden (1972) is algemeen directeur van Van Wijnen Lelystad BV, dat onderdeel is van de landelijke organisatie Van Wijnen, actief als ontwikkelaar en bouwer in diverse segmenten waaronder woningbouw, commercieel vastgoed, zorg en onderwijs. Daarvoor was Nina vele jaren werkzaam bij zowel de landelijke publieke omroep als de commerciële omroep. De geboren en getogen Groningse is verheugd met haar benoeming: “Het is fantastisch om mijn opgedane ervaring te kunnen inzetten voor een sector en een regio die mij beide na aan het hart liggen.”

Voorzitter Leendert Klaassen: “Wij zijn heel blij met haar komst en toegevoegde waarde die zij kan hebben voor het toezicht op en toekomst van de regionale omroep RTV Noord”.

De Raad van Toezicht van RTV Noord is per 1 juli dan als volgt samengesteld:

De heer H. Binnendijk Groningen

lid

De heer L.J. Klaassen Zuidhorn

voorzitter

Mevrouw N. Nomden-Stenekes Stadskanaal

lid

De heer R. Swart Groningen

vice-voorzitter

De heer S. van der Ziel Groningen

Lid

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*