Nieuwslezer Nicolas Ruis naar Radio 10

Nicolas Ruis stopt met nieuwslezen bij Q-music en wordt radio-dj bij Radio 10. 

Nicolas Ruis: ‘Vier maanden geleden begon ik bij Q Music aan een geweldig nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Nieuwslezen bij Mattie en Wietze, de leukste ochtendshow van Nederland. Ik wilde helemaal niks anders, dacht ik toen.
Dat dacht ik tot eind vorige week nog steeds, totdat ik een telefoontje kreeg van Tim Klijn. Dat ik misschien wel een leuke sidekick zou zijn voor zijn nieuwe programma, de ochtendshow van Radio 10. Dat was de kans waarvan ik al jaren dacht dat die niet meer zou komen, die moest ik grijpen anders zou ik het mezelf nooit vergeven.
Met enorm gemengde gevoelens kan ik dan ook zeggen dat ik vanaf 2 februari iedere werkdag te horen ben bij Radio 10, van 6 tot 9 in de ochtend. Geen nieuwslezen, maar meer van mezelf laten horen en een heel nieuwe uitdaging.
Ik zal Q vreselijk missen, voel me daar echt rot over, maar heb tegelijkertijd zo veel zin in het volgende nieuwe hoofdstuk!’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*