Radiozender Joe 70s & 80s start op 1 mei op DAB+ in Nederland

Dit weekend start de online zender ‘Joe 70s & 80s’ op het nieuwe landelijke DAB+ kanaal.

De zender draait herkenbare classics en hits uit de twee genoemde decennia van de vorige eeuw, laat eigenaar DPG Media weten. Joe is in Vlaanderen in 2009 gestart en valt -net als Qmusic- onder mediabedrijf DPG Media.

10 Comments

  1. En de grote concurrent van Joe /DPG in Belgie, Mediahuis, heeft inmiddels ook de komst van Nostalgie aangekondigd op dezelfde Dab laag.

      • Dit bestrijkt de jaren 60 t/m 80, ‘de rijke muziekhistorie van Veronica’. Onder dat mom. Wel slordig, ze geven een ander stream door op hun website dan wat er op dit moment op DAB+ te horen is.

  2. Waar is de Laapersveld signature sound qua processing? Zowel via de app als op DAB+ klinkt is het volume erg zacht en mis ik de Feak sound van weleer! Wel zijn er leuke sweepers gemaakt, qua playlist mag het nog wel wat spannender zeker voor een thema station!

  3. Alfred Lagarde schreeuwde ooit eens: We hebben het oor van Van Gogh en de hand van Rembrandt, kunstenaars op de radio: VERONICA. Vintage Veronica heeft “grote schoenen om te vullen” om de nalatenschap waardig te laten klinken! Kom inderdaad maar op met die “Magic box” om de muziek uit de roemruchte jaren:60,70 en 80 perfect te laten klinken! Vormgeving mag ook wel worden uitgebreid met de rijke jingle geschiedenis die Veronica heeft!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*