NFF Extended bijeenkomst over diversiteit en inclusiviteit in Nederlandse AV-sector

Op maandag 8 maart 2021 organiseert het Nederlands Film Festival in samenwerking met de vertegenwoordigers van KLEUR, DAFF en EYE een online bijeenkomst over diversiteit en inclusiviteit in de Nederlandse AV-sector. Samen met AV-professionals wordt de huidige stand van zaken onder loep genomen. Want wat kunnen we individueel én samen doen om de praktijk in de Nederlandse audiovisuele industrie te veranderen? 

Te gast zijn Afke van Rijn (OCW), Suzanne Kunzeler (Netmanager NPO 3 en genrecoördinator Drama), Absaline Hehakaya (projectmanager Selective Funding Filmfonds), Chafina Bendahman (Generation Inclusion), Jasmijn Touw (Head of Public Policy Benelux & Nordics Netflix) en Sabrina Sugiarto (FilmForward). De bijeenkomst wordt gemodereerd door Nicole Terborg. 

NFF Extended: KLEUR, de stand van zaken
Datum: 8 maart 2021 
Tijd: 13:00 – 14:30 
Locatie: online 
Toegang: gratis 
Aanmelden: filmfestival.nl/extended 

Over NFF Extended
NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de AV-sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. NFF Extended wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds, Eye Filmmuseum en brancheorganisaties. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*