Nieuwe leden in College van omroepen NLPO

Van vrijdag 26 februari tot en met donderdag 3 maart jl. kon er door de bij de NLPO aangesloten lokale omroepen online worden gestemd voor de nieuwe leden van het College van Omroepen (CvO). Het CvO vertegenwoordigt de lokale omroepen binnen de NLPO.

De gekozen leden

Voor het CvO waren er drie vacante posities: een positie voor een omroep met een omzet tot 150.000 euro en twee posities voor omroepen met een omzet van 150.000 tot 500.000 euro. De kandidaten werden verkozen via meerderheid van stemmen.

In de eerste categorie is Valerie Vallenduuk van Haarlem105 verkozen tot lid van het CvO. 

In de tweede categorie zijn Ed van Oerle van Stichting Lokale Omroep Schagen en Ruben Landman van de Stichting Omroep Ede verkozen tot leden van het CvO. 

De NLPO feliciteert de kandidaten van harte met deze verkiezing en kijkt uit naar de samenwerking met het nieuw samengestelde CvO, en wil tevens alle kandidaten bedanken voor hun motivatie en overtuiging om deel te nemen aan deze verkiezing. 

Over het CvO

De leden van het College van Omroepen vertegenwoordigen en spreken namens alle omroepen voor de versterking van de gehele lokale publieke omroepsector. Het CvO zorgt voor de borging van de inspraak van de aangesloten omroepen op het beleid van de NLPO.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*